Huda Luna Hussin (avatar)
updated 5 years ago
Previous
Next

Qaireen Nisrina : Milk Tooth

Gigi Qaireen start tumbuh masa 30 Dec masa kami holiday PD dengan Melaka hari tu. Dah la baru 5mo nak masuk 6mo. Masa tu baru naik satu gigi. Sekarang dedua gigi bawah dah fully naik. Mengigit tak payah cakap la. Sakit ok. Tambah gigit nenen. Seram mak!!

Dah sekarang sejak 2 hari lepas aku perhati gigi atas dedua ketul nak mula keluar. Ayayayaya awal nye dak ni bergigi dah. Rindu okeh toothless smile dia tu yang so sweet.

Cepat nye dia besar!

Sehari sebelum gigi dia tumbuh.

Masa sehari lepas tumbuh. Kecik je baru. Sekarang besaq gigi tu.

Memula memang tak perasan pun gigi nak tumbuh ke ape. Then taraaaa tetibe tumbuh sikit.

Day 18

Saturday, 18 Jan 2014

0 2
afiqahazmee (avatar)

afiqahazmee Adoiii cuak plak kalau aisyaa ada gigi pastu kang gigit nenen! 😱

Okay je kan kak qaireen tumbuh gigi, xde demam ke apa kan

5 years ago

hudaluna (avatar)

hudaluna @afiqahazmee hahahah ayok x tau. Qaireen dia kena selsema dgn cirit birit. Tak demam

4 years ago

Enjoy reading this?

Join our community! Download the app, and get updates from hudaluna. Remove this bar by logging in.

Download on the App Store (iOS) Download on the Play Store (Android) Download on the Play Store (Windows)