Hasmardy  (avatar)
updated 3 years ago
Previous

1st time guna dayre.. n 1st gambar adib. Hehehe.. try y not?

Join dayre sebab terbaca fb haniszalikha . So follow dia je la. Hehehe #haniszalikha
Jom join ibu #adina

1st gadget selepas rumah kena pecah masuk

1st PSP. Tapi ni hadiah untuk adib yang ke 5

Siap2 utk ke sekolah. ..serupa aj3 muka kita kan #throwback

Mulakan pagi Jumaat dengan niat kerana Allah s.w.t

Keaw teow goreng stadium.nyummy2... #keaw teow stadium

Alhamdulillah. .. selesai menunaikan solat. Dapat juga tidur sekejap. Sekarang dah selesai tugasan merekacipta design dapur.
Petang ini boleh pergi ke Apple ID untuk finalize. Chiq Dina pun dah on the way. Semoga dipermudahkan segala urusan. Amin

Sekarang kami opsss saya ngan chiq dina dan amni berada di Shaklee Ipoh. Seperti biasa chiq dina nak membeli pesanan shaklee yang dipesan oleh kawan-kawannya. Alhamdulillah
Adib tak nak ikut sebab nak tengok XD. Anak baba yang dah besar. Dah boleh berdikari. Jika ibunya tak de. Hehehe

Alhamdulillah selesai menziarahi kenduri aqiqah di rumah Uncle Jamal bagi cucunya.
Tahniah juga buat JJ , Apeh dan Iboy ayas kelahiran anak masing2.

Day 312

Friday, 8 Nov 2013

1 0

Enjoy reading this?

Join our community! Download the app, and get updates from eddy3008. Remove this bar by logging in.

Download on the App Store (iOS) Download on the Play Store (Android) Download on the Play Store (Windows)